Leden Login

Bart Grin

Bart Grin
Vakgebieden: 
Korte acts
Stand-up comedy
Comedy op maat

Comedy op maat is voor Bart Grin gesneden koek. Met zijn imitaties en typetjes kan hij alle kanten op. U bepaalt welke.

Bijvoorbeeld:
-   U hebt een boodschap te brengen aan uw publiek maar u beseft dat een saaie speech onvoldoende doeltreffend is. Bart Grin verpakt uw boodschap in een prangende 'Jambers'-reportage gekruid met humor. U kan uw boodschap brengen aan een geboeid publiek en uw publiek heeft ondertussen een leuke tijd.

-   U wil iemand op een originele manier in de bloemetjes zetten. Bart Grin komt aandraven met één van zijn typetjes en geeft uw gasten een verrassing van formaat. Zijn recept: Interactie met het feestvarken én het publiek. 

Met een kop vol snot legt Bart Grin zijn allervriendelijkste gedachtenkronkels bloot. Over de koers tegen de kilo's en hoe hij daarbij de trappers verliest. Over de pedaalslag op de kasseien en de daverende stemmetjes in zijn hoofd. Over de dollemansrit met vrouw en kind.

In een voor Vlaanderen alsnog ongekende mix van imitaties en stand-up comedy gaat hij vol goesting op zoek naar de doping van de gulle lach.

Bart Grin komt van Grembergen, thuis van gouden medaille Greg Van Avermaet. 10 jaar geleden verhuisde hij naar de Vlaamse Ardennen, naar Zottegem, zot van de koers. Hij is een ex-machinist met een wielerhart, een volkskomiek voor wie nostalgie cult en trendy is.

Een nieuwe naam tussen Gaston en Guga, met een koersbroek vol grinta!
 

Try-out Grinta
audiofragment
Bart Grin @ de Trukendoos - Stasegem op 13/01/2016

De Beiaard (07/03/2014
"Bart Grin in halve finale van De Humorklas"
Volledige artikel