Leden Login

Harald Scheerlinck

Harald Scheerlinck
Vakgebieden: 
Bedrijfsoptredens
Comedy op maat
Comedy writers & redacteurs
Huiskamervoorstelling
Korte acts
MC’s
Presentatoren/moderatoren
Stand-up comedy

Vind Harald Scheerlinck op:

 
Korte act

Harald Scheerlinck kan geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Harald? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

REFERENTIES

Het was een geweldige avond voor een beginnende cultuurgroep in Arendonk; Dit was onze vijfde organisatie en de eerste die al een maand voor aanvang compleet uiverkocht was. Harald Scheerlinck was een schitterende opener en hij bewerkte op een heerlijke manier het publiek.

- Filip Stouten, VZW De Wildeman

Als jonge twintiger begon Harald in 2009 met stand-up comedy en sindsdien klimt hij op podia en bierbakken in café’s, jeugdhuizen, theaterzaaltjes en CC’s. Hij organiseert, presenteert en factureert. Sommigen durven hem wel ’s te omschrijven als de ‘ideale schoonzoon op het podium’, maar die mensen bliezen achteraf positief. Harald is ook nog steeds in de running voor het wereldrecord ‘Meeste optredens zonder ooit 1 minuut met je dwaze kop op televisie te zijn geweest'.

Harald merkt situaties op die anderen voorbij lopen en schopt er nadien nog ’s tegen. Hij ziet dingen die de meesten niet zien. Vroeger zou je daarvoor in therapie moeten gaan, maar hij gebruikt het liever als inspiratiebron voor grappige anekdotes en kritische verhalen. De actualiteit druppelt geregeld door in z’n grappen, maar ook absurde cadeaubonnen of kinderen die ‘Succes’ heten zijn niet langer veilig. Nooit grof, maar altijd met een scherp randje. En er eindigt altijd wel iemand in z’n blootje: meestal hijzelf.

Harald stand-up