Leden Login

Jan Linssen

Jan Linssen
Vakgebieden: 
Korte acts
MC’s
Stand-up comedy
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Waar: OC De Koepel 
Sint Laurentiusstraat
3300 Goetsenhoven
Wanneer: 5 oktober 2019
Aanvang: 20u00
Duur: 90 minuten
Info & tickets:  

Met zijn derde comedy-optreden ooit sleepte  Jan Linssen (33) onmiddellijk de hoofdprijs van Comedymania 2011 in de wacht. Ruim een jaar later stond hij in de finale van de Culture Comedy Award, de grootste stand-up comedy prijs van Nederland en België voor opkomend talent. Sindsdien gaat het hard voor Jan. Hij trad ondertussen meer dan 150 keer op in theaterzalen, jeugdhuizen,  cafés en parochiezalen en deelde het podium met o.a. Wim Helsen, Henk Rijckaert, Bart Cannaerts en vele andere comedycoryfeeën.  Op 24 mei 2013 stond Jan ook in de finale van De Lunatic Comedy Award. O.a. Lieven Scheire, Philippe Geubels en Steven Goegebeur wisten deze prestigieuze prijs al te winnen.

Jan woont al enkele jaren in Hasselt, maar is een geboren en getogen Maaseikenaar. De PIN code van zijn gsm is naar verluidt 3680, de postcode van zijn geliefkoosde stad. De code van zijn bankkaart ook, maar dat houdt hij liever geheim.

Volgens het juryrapport van de Culture Comedy Award “ontpopt Jan Linssen zich op het podium als een geboren Stand Up comedian. Jan beschikt over een goed opgebouwde set, bespeelt met gemak de zaal, schuwt de interactie en de actualiteit niet en geeft vaart aan zijn performance. Opvallend in het optreden van Jan is de haast perfecte timing die resulteert in een aantal sterke grappen, die vanwege de timing nog beter binnen komen bij het publiek.”