Leden Login

Michael Van Peel

Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Korte acts
Stand-up comedy

Vind Michael Van Peel op:

 
Van Peel & The Young Ones (Antwerp Chapter)
Michael Van Peel & The Young Ones (Antwerp Chapter)

Vorig jaar hing Michael Van Peel een indrukwekkende reeks van tien jaar eindejaarsconferences definitief aan de wilgen. Dit najaar keert hij terug naar zijn roots: de pure rock & roll van stand-up in kleine zaaltjes, met in zijn zog een bende jong geweld uit het Antwerpse. Elke avond worden twee ervan genadeloos op het podium gesmeten, waarna Van Peel de boel afsluit. Een beetje als Steven Mahieu & The Young Ones eigenlijk, die vorig jaar met zijn Gentse bende ongeneneerd door Vlaanderen trok. Alsof het ganse kot van hem was, verdomme! Het werd dus hoog tijd om een Antwerpse afdeling op te richten om die Gentenaars een lesje te leren! Reserveer nu dit bont allegaartje jong tuig en old school expertise!

In de wandelgangen van verscheidene louche etablissementen gonst het intussen van geruchten dat de rivaliteit tussen beide bendes wel eens beslecht zou kunnen worden in een ultieme comedy battle, in een schurftig zaaltje ergens op de grens tussen beide provinciën. Misschien wel in december 2019 om 20u of zo. Misschien elders. U heeft het niet van ons!

 

Enkel geschikt voor kleine speellocaties tot max 150 personen!!!

Programma
2x Young One (2x 20’), MC Michael Van Peel (10’)
PAUZE
Headliner: Michael Van Peel (40’)

The Young Ones - Antwerp Chapter zijn:
Jade Mintjens
Roosje Pertz
Jasper Posson
Rik Van Geel
Jeroen Verdick
Vincent Voeten

Speelperiode: 16 sept - 16 dec 2019
Speellocaties tot max 150 personen.

 

Korte act

Michael Van Peel kan ook geboekt worden voor korte acts in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Michael? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

REFERENTIES

Het was een geweldige avond voor een beginnende cultuurgroep in Arendonk. Dit was onze vijfde organisatie en de eerste die al een maand voor aanvang compleet uitverkocht was. Michael Van Peel maakte met een mix van nieuwe gags en een stuk eindejaarsconference de avond helemaal compleet.

- Filip Stouten, VZW De Wildeman

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
A World of Comedy
Waar: St Christophe
Poperingseweg 22
8900 Ieper
Wanneer: 6 februari 2020
Aanvang: 20u15
Duur: 80 minuten
Info & tickets: 057375524 
ww.st-christophe.be
A World of Comedy
Waar: Vrijetijdssite Bosveld, evenementenzaal
Heirbaan 9
1830 Machelen
Wanneer: 8 februari 2020
Aanvang: 20u30
Duur: 90 minuten
Info & tickets: www.machelenfeest.be
A World of Comedy
Waar: Zaal Uylenspiegel
Dr. Haekstraat 1
9200 Grembergen
Wanneer: 13 februari 2020
Aanvang: 20u00
Duur: 90 minuten
Info & tickets: 0486536985
www.vlaamsekring.be
Waar: CC Ipso Facto
Marktstraat 25
8460 Oudenburg
Wanneer: 13 maart 2020
Aanvang: 20u30
Duur: 45 minuten
Info & tickets:  
Waar: Showroom Groep Ghistelinck Waregem
Fr. Rooseveltlaan 165
8790 Waregem
Wanneer: 14 maart 2020
Aanvang: 21u30
Duur: 45 minuten
Info & tickets: 0477899484
info@mephistow.be

Van Peel wordt voor het eerst het podium opgesmeten door comedy Godfather Nigel Williams. Terwijl in België de regering weer maar eens valt, graait Van Peel leutig de Jury- én Publieksprijs van de felbegeerde Culture Comedy Award uit Nederlandse klauwen. Twee jaar verder, terwijl hij als vaste support voor Philippe Geubels doorheen heel Vlaanderen zijn eerste avondprogramma ”CTRL+ALT+DEL” try-out, wint hij Humorologie, één van de belangrijkste humorprijzen van België met illustere voorgangers als Wim Helsen en Wouter Deprez. Het rommeljaar 2009 inspireert hem tot het schrijven van een succesvolle eindejaarsconference "Van Peel overleeft 2009". Het wordt het begin van een jaarlijkse traditie. In 2011 staat "Van Peel overleeft 2011" eindelijk in de grote zaal van de Arenberg Schouwburg en gaat hij mee op tournee met Alex Agnew. "Van Peel Overleeft 2012" werd uitgezonden op Radio 1 en Canvas met een doorbraak bij het grote publiek. Sindsdien is "Van Peel Overleeft" een jaarlijkse traditie op Canvas, Radio 1 en in de Vlaamse theaters. Met Van Peel Overleeft 2018 zette hij een punt achter zijn succesvolle eindejaarsconferences en broedt hij andere eieren uit. Een daarvan is Van Peel & The Young Ones (Antwerp Chapter) waarmee hij samen met 2 aanstormende talenten langs kleine locaties (max 150 personen) toert.

Van Peel is een cynicus, gevangen in het lichaam van een onverbeterlijke optimist. Mispak u niet. Onder het aaibare uiterlijk van deze krullebol gaat een slecht observatievermogen en een vlijmscherp karakter schuil. Met de olijke glimlach van een kleine kapoen schopt hij geen heilige huisjes, maar heelder bebouwde kommen omver. Zuivere stand up: ongefilterd, extra vierge en van eerste koude persing. Revolutie!

Foto: Johannes Vande Voorde

Van Peel Overleeft 2015
Van Peel Overleeft 2014
Van Peel Overleeft 2013
Interview Michael Van Peel - Zwijgen is geen optie

“Een magistrale conference!”
(De Standaard, ★★★★★)

“Een pijnlijk grappig statement.”
(De Morgen, ★★★★★)

“De streken van een standupper, de theatraliteit van een conferencier,
de wereldbeschouwing van een columnist en de fluwelen durf van een rebel in kostuum.”

(Cobra, ★★★★)

"Een nieuw ijkpunt in het genre"
(VRT Nieuws)

'Michael Van Pehl is gewown wer één of andere pussy khlootzakh.' 
(Nigel Williams)

Persartikelen:

Overzicht alle persartikelen