Leden Login

Sven Hardies

Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Comedy writers & redacteurs
Korte acts
MC’s
Stand-up comedy

Vind Sven Hardies op:

 
Gedomesticeerd
Affiche Sven Hardies

Sven Hardies – stand-up comedy

GEDOMESTICEERD

Wanneer Sven Hardies als kinderloze vrijgezel verliefd wordt, trouwt en zo in een nieuw samengesteld gezin met 3 kinderen terecht komt, kan hij makkelijk al zijn grappen weg smijten en gewoon opnieuw beginnen. Inspiratie genoeg, want de plots verworven verantwoordelijkheden doen wat met een mens. Geen oefenrondes, meteen meedraaien. 'Gedomesticeerd' is het herkenbare  maar daarom niet minder chaotische gezinsleven door de ogen van een flierefluiter met ADD.

 

Sven Hardies is al een 10-tal jaar een vaste waarde in het Vlaamse comedycircuit. Avondvullend of een korte act in een line-up, als voorprogramma of MC. Hij doet het allemaal met verve. 

 

"Als een diesel heeft hij zijn carrière uitgebouwd en levert hij met Gedomesticeerd ogenschijnlijk uit het niets een dijk van een voorstelling af!" CC De Werft, Geel

Tekst en spel: Sven Hardies
Productie: 123 Comedy Club
Speelduur: 80 minuten

Negen jaar geleden van een free podium geplukt door 123 Comedy Club en meteen voor de leeuwen gesmeten op een 800 koppige Scouts meeting. Sven werd dat debuutjaar finalist van de 123 Comedy Award en de Gaga Cup en speelt vanaf seizoen '17-'18 zijn eerste avondvuller Gedomesticeerd.

On the road met William Boeva en Chris Van der Ende
Sven in volle coronacrisis