Leden Login

Veerle Malschaert

Veerle Malschaert
Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Korte acts
Presentatoren/moderatoren
Stand-up comedy

Vind Veerle Malschaert op:

 
Deel Mij
Veerle Malschaert - Deel Mij

Hier sta ik. 

Met mijn hart in mijn handen, sta ik hier voor u. 

Want ik wil mij delen. 

Met u. En met u en u en u.

Ge krijgt allemaal een stukje.

Er is genoeg voor iedereen.

Deel mij, deel u en puzzel ons weer samen.

Veerle Malschaert is eenzaam! Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van. In haar nieuwe onewomanshow gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het waarschijnlijk ook, eenzaam, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z'n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit. Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid, ze geeft u haar hart in handen. Leg het uwe ernaast, doe ze beide weer sneller slaan! 

Deel mij is een tragikomische voorstelling over chronisch contacttekort, koddige kuddedieren en bange buitenstaanders, vrolijke virtuele vrienden, trouwen met jezelf en eenzaamheid tot de dood ons scheidt. Veerle Malschaert zal een uitbundig nieuw licht werpen op de duistere kwestie van onze verborgen verlatenheid en zal zo onze eenzaamheid voorgoed verslaan.

 

De pers over Veerle Malschaert

Als kunst een persoonlijke expressie is van de diepste gevoelens, is er zelfs geen vergelijking mogelijk. Dan scoort Malschaert per definitie een stuk beter, als comédienne èn als actrice. De eerste mannelijke comedian die zich zo blootgeeft, moet allicht nog geboren worden. (De standaard)

 

Foto: Filip Naudts

 

Deze voorstelling is bij ons enkel te boeken door verenigingen, bedrijven en overheden.

Korte act

Veerle Malschaert kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Veerle? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Waar: Feesttent Straatjeskermis
Louis van Bauwelstraat 17-23
2222 Wiekevorst (Heist-op-den-Berg)
Wanneer: 31 juli  2021
Aanvang: 20u30
Duur: 90 minuten
Info & tickets: Uitverkocht

Veerle begon haar carrière als freelance actrice en was actief bij diverse theatergezelschappen. Bij het brede publiek werd ze vooral bekend door haar vaste bijrol in flikken.

In 2006 haalt ze de finale van Comedy Casino Cup en neemt ze via dit tv-programma haar eerste stapjes in de stand-up comedy. In de jaren die volgen zoekt Veerle haar weg in comedy. In 2008 gaat ze in première met haar eerste avondvullende show 'Supermarkt Malschaert'. Ondertussen is ze, na 'Soldier of Love' en 'Ecodiva', toe aan haar 4e avondvullende voorstelling 'Boegbeeld'.

In 2016 speelde ze mee in 'Everybody Happy', de film van Nic Balthazar.

Trailer Boegbeeld
Trailer EcoDiva
Supermarkt Malschaert - Full Show
Soldier of Love - Full Show
EcoDiva Full Show