Leden Login

Vincent Geers

Vincent Geers
Vakgebieden: 
Bedrijfsoptredens
Cabaret
Comedy op maat
Korte acts
MC’s
Stand-up comedy
Bedrijfsoptreden

Vincent Geers speelt graag voor bedrijven, overheden, diensten,... Dit zijn de mogelijkheden:

Standaard act: 
Vincent brengt een act waarbij hij zelf beslist waarover hij het heeft.

Heeft u interesse in een bedrijfsact door Vincent Geers? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten binnen uw bedrijf niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

Korte act

Vincent Geers kan geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Vincent? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

Vincent is een nuchtere, positieve en een charismatische verhalenverteller. Hij speelt als geen ander in op de actualiteit waarbij hij zichzelf en het publiek niet spaart. Deze rascomedian haalt zijn verwondering uit het dagelijks leven; van harde grappen over zijn kinderen, zijn eigen jeugd tot winkelen in de supermarkt en surprise party’s. Vincent filosofeert over de wereld waarin we leven en komt met vlijmscherpe observaties.

Vincent staat al vanaf 1999 op de planken en speelde onder andere op Lowlands, Amsterdam Comedy Festival en Laughing Matters Festival. Met zijn theatershows: Onder controle, Het is tijd en Je moet het maar durven reisde hij de wereld over om te spelen voor Nederlandse expats in Tokyo, Jakarta, Hongkong en op Curaçao. In zijn prijzenkast schitteren onder andere de jury- en publieksprijs van Cameretten (2007). Daarnaast is Vincent een veel gevraagd schrijvers en schreef hij o.a. mee aan het Correspondents Dinner met Mark Rutte, The Roast of Gordon, Celebrity Stand-Up, het Televizier-Ring Gala en De Dino Show.    

Vincent Geers - Onder Controle - Uitgaan
Vincent Geers - Onder Controle - Inbreker
Vincent Geers - Onder Controle - Verwachtingen