Leden Login

Vitalski

Vitalski
Vakgebieden: 
Bedrijfsoptredens
Cabaret
Korte acts
Presentatoren/moderatoren
Stand-up comedy

Vind Vitalski op:

 
Korte act

Vitalski kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Vitalski? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

Vitalski heet officieel de “Antwerpse Nachtburgemeester”. Hij schrijft columns voor De Morgen, Studio Brussel en Gazet Van Antwerpen. In november 2005 nam hij in Nederland de “Johnny Van Doorn”-prijs in ontvangst voor “beste literaire performance van het jaar”. Hij publiceerde verscheidene romans en muziekceedee’s met o.m. The Living Tornado’s en De Oranje Houtzagerij. 

“Duivelskunstenaar” Vitalski had een boekenprogramma op Vitaya-tv, is bekend als teamkapitein in “De tabel van Mendeljev" en één van de helden in het drukbekeken survival-programma “Stanley’s Route”.

Daar sta iemand
Vitalski Live
Vitalski Viraal

“Als u dit jaar nog naar één komiek gaat kijken, laat het dan Vitalski zijn. De gedreven verteller en sublieme pastichezanger krijgt u er gratis bij.” 
- (De Standaard)