Leden Login

Partnerruil + Theater M

Theater M - Humoristisch theater

PARTNERRUIL

Sinds hun 10-jarige zonen in dezelfde voetbalploeg spelen, zijn twee echtparen innig bevriend met elkaar. Innig wordt intiem als Cristel (vrouw van Bert) en Jasper (man van Sofie) een geheime relatie beginnen.

Een scheve schaats rijden is niet zo gemakkelijk als veel mensen denken.

Want als een man het opmaken van het bed overlaat aan zijn minnares kan het al eens mislopen. Het hoofdkussen, waarvan 's morgens de streepjes altijd horizontaal liggen en 's avonds plots verticaal, dat valt een zorgzame echtgenote op natuurlijk. Dan vraagt ze zich af: wie draait overdag die kussens? Een poetsvrouw hebben we niet en in de kabouters geloof ik niet.

Dus gaat ze op zoektocht en plaatst ze een cameraatje. Wie ziet ze daar in beeld lopen? Haar beste vriendin nog wel.

Nadat Sofie ontdekt dat haar man Jasper een geheime relatie heeft met Cristel, de vrouw van Bert, staat ze voor de keuze: scheiden, aanvaarden, of met een sluw plan haar voordeel halen...?

Als je ontrouw wil zijn moet je op vele details letten of anders krijg je... Partnerruil.

"Partnerruil" is een stoute komedie in regie van Wim Peters met bekende gezichten  zoals ex-"Familie"-actrice Katrien De Becker en David Michiels, die we kennen van zijn rollen in "De Kotmadam", "Familie" en Verschooten & Zoon". Ook Christophe Stienlet ("Foute Vrienden") en Ariane Van Hasselt, aanstormend comedytalent uit "Voor De Leeuwen", stelen de show. 

Spel: Christophe Stienlet, Katrien De Becker, David Michiels en Ariane Van Hasselt
Regie: Wim Peters
Tekst: Frans Ceusters
Productie: Theater M i.s.m. Fakkeltheater Antwerpen VZW
Speelduur: circa 90 minuten (met pauze)

 

Type aanbod: