Leden Login

Bert Gabriëls

Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Comedy op maat
Comedy writers & redacteurs
Korte acts
MC’s
Online Comedy
Presentatoren/moderatoren
Schoolvoorstellingen
Stand-up comedy

Vind Bert Gabriëls op:

 
#Eindejaars3

#Eindejaars 3

door Bert Gabiëls en sidekicks Johnny Trash en Jeroen Verdick

Wat 2021 brengt weten we nog niet, maar het mes van stand-up comedian Bert Gabriëls ligt klaar om voor de 3de keer de actualiteit, sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws te fileren, tijdens een goedgevulde voorstelling met massa’s doordenkertjes, jokes en grappige momenten. Vermoedelijk zijn we dan ‘post-corona’, een tijdperk waar we even lang op hebben gewacht als de gemiddelde zendingen van de post. Na zijn geslaagde debuut was er vorig jaar enkel een coronaproof studioversie van Bert z’n #Eindejaars. Zonder publiek werd het opnieuw een voltreffer, met succesvolle samenvattende uitzendingen op Radio 1 en de regionale zenders, en een druk bekeken integrale versie op Streamz. De 4-sterrenrecencies in o.a. De Standaard en Het Nieuwsblad kwamen er mede dankzij de bijdragen van ‘zingende krant’ Johnny Trash, ‘factchecker’ Jeroen Verdick en de hilarische animaties van Jeroen Echelpoels. Wegens te plezant en succesvol werken ze voor de 3de #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls opnieuw samen, wat straks resulteert in een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit, met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten. Deze voorstelling is goed voor je lachspieren. Dit is de perfecte afsluiter van het jaar, niet te missen!

 

"Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek.”

De Standaard, 4 sterren (over #Eindejaars 1)

 

“Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conférence.”

De Morgen, 4 sterren (over #Eindejaars 1)

 

“Een perfect geconstrueerde conference en de grappen zijn scherper dan ooit”

De Standaard, 4 sterren (over #Eindejaars 2)

 

Tekst & Spel: Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick

Duur: circa 90 min

Productie: Gaya Scienza

FOTO: Johannes Van de Voorde

Try-outs tem november 2021

Afgewerkte show van december 2021 tem februari 2022

 

 

Korte act

Bert Gabriëls kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Bert? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

REFERENTIES

Pure klasse. Nog geen minuut had Bert nodig om de volledige zaal voor zich te winnen. 

Wat erna volgde was 45 min puur genieten. Of het nu ging om leuke anekdotes, interactie met het publiek of improvisatie. Alles ging hem perfect af. Als liefhebber en organisator van vele comedyshows kan ik hem zeker en vast aanraden. Niet alleen op het podium is hij een professional maar ook erlangs. Onze laatste comedyshow was een groot succes mede dankzij Bert.

- Andreas Thijs, JC De Kouter

Comedy op maat

Bert Gabriëls kan indien gewenst ook rekening houden met een bepaald thema, onderwerp of een specifieke doelgroep. Laat het wel ruim op tijd weten want maatwerk vraagt extra voorbereiding.

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten binnen uw bedrijf niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

REFERENTIES

Bert voldeed volledig aan onze verwachtingen en hij heeft rekening gehouden met onze wensen, doelstelling, tijdspanne en publiek. het optreden werd afgestemd op het thema van ons event, waar hij een ludiek intermezzo bracht tussen andere ervaren sprekers en experts die eerder een toelichting brachten rond het thema van het event. Op die manier nam hij het publiek mee in een humoristische, maar vooral enthousiaste sfeer.

- Jasmien Vanbroeckhoven, Phobos & Actor

Bert Gabriëls zorgde voor een korte, bondige intro op onze nieuwjaarsreceptie. Hij werd gebrieft over onze organisatie, de ingrijpende veranderingen die we in 2015-2016 ondergingen en onze dienstverlening. Serieuze thema’s maar dankzij Berts act op maat van onze organisatie konden we eens goed met onszelf te lachen. Het bracht collega’s meteen in de juiste stemming voor de receptie. 

- Paola De Francesco, Directeur Centrale Dienstverlening, Agentschap integratie en inburgering

 

 

Bedrijfsoptreden

Bert Gabriëls speelt regelmatig voor bedrijven, overheden, diensten,... dit zijn de mogelijkheden:

Standaard act: 
Bert brengt een act waarbij hij zelf beslist waarover hij het heeft.

Comedy op maat: 
Bert houdt in zijn act dan rekening met uw bedrijf, sector, doelpubliek of het thema van uw event. 

Presentator, moderator: 
Bert praat uw event aan elkaar of modereert uw debat.

Avondvullende show: 
Bert kan, afhankelijk van de technische voorzieningen, ook zijn volledige theatershow brengen.

Heeft u interesse in een bedrijfsact door Bert Gabriëls? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten binnen uw bedrijf niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
A World of Comedy
Waar: Zaal voor Sport en Spel
Tieltstraat 46A
8755 Ruiselede
Wanneer: 6 november 2021
Aanvang: 19u45
Duur: 100 minuten
Info & tickets:

051/70 84 18

www.ruiselede.be
vrijetijd@ruiselede.be

Waar: OC Gildenhuis
Dorpsstraat 42
9190 Stekene
Wanneer: 20 November 2021
Aanvang: 20u00
Duur: 90 à 100 minuten
Info & tickets: https://webshopstekenebetalingen.recreatex.be
cultuur@stekene.be
www.stekene.be
Waar: Sportzaal Kliniek Sint-Jozef
Boterstraat 6
8740 Pittem
Wanneer: 17 maart 2022
Aanvang: 11u00
Duur: 45 minuten
Info & tickets: privévoorstelling, geen tickets verkrijgbaar
InstaCool, Bert Gabriëls, Schoolvoorstelling
Waar: Cultuurcentrum De Brouckere
Aartrijkestraat 6
8820 Torhout
Wanneer: 1 maart 2021
Aanvang: 11u00
Duur: 60 min.
Info & tickets: privévoorstelling, er zijn geen tickets beschikbaar
Waar: Roo Kerk
Geraardbergsesteenweg 137
9090 Gontrode
Wanneer: 25 juni 2022
Aanvang: 20u30
Duur: 90 minuten
Info & tickets: Reservatie: 0476/91.57.60 of via mail kermisinroo@telenet.be
Info: www.kermisinroo.be

Bert Gabriëls werkte na zijn studies in Leuven (master in de rechten en bachelor in de filosofie), eerst een aantal jaren als jurist voor Dienst Integratie Antwerpen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en het Vlaams Minderhedencentrum. Bert was ook voogd voor een 10-tal niet begeleide minderjarige vreemdelingen en was actief bij Amnesty International en Oxfam Wereldwinkel. Na de studies rechten studeerde Bert docent regie aan de Toneelacademeie Maastricht. Hij schreef, regisseerde en speelde voor meerdere toneelgroepen in Vlaanderen en Nederland.

In februari 2004 begon Bert met comedy. Twee jaar later had hij al een mooi palmares bij elkaar gespeeld en was hij finalist of winnaar van verschillende comedyprijzen. Als comedian was hij te zien in De Bovenste Plank (één), In de Ban van Urbanus (één), Comedy Casino (Canvas), Zonde van de Zendtijd (Canvas) en Advocaat van de Duivel (2BE). 

Bert doorkruiste heel Vlaanderen met zijn avondvullende voorstellingen "Gestorven Onzin", "PECH" en "Druk Druk Druk". Ook in Nederland kende hij succes met "Zonde van Uw Avond". De shows "Van Mij Mag Het" en “Gelukzoeker” waren een succes in Vlaanderen en in Nederland.

Sinds maart 2013 speelt Bert doorlopend ook de schoolvoorstelling “Shut Your Face Book”, inmiddels omgevormd tot Insta-Cool, een comedy show voor leerlingen van de tweede en derde graad middelbaar, waarin hij komische tips geeft over het gebruik van de sociale media. 
Sinds 2016 speelt hij nog een tweede schoolvoorstelling,"Op drift", over migratie, integratie en de vluchtelingenproblematiek.

Vanaf 2019 speelt Bert een eindejaarsconférence. In 2019 maakte hij een eerste #Eindejaars, de eindejaarsconférence die uitgezonden werd op Radio 1 en de regionale zenders. Vanaf nu kan je elk jaar van hem een #Eindejaars verwachten en ter voorbereiding maandelijks een #Eindemaands.

Inmiddels is Bert ook een graag geziene gast in tal van radio- en TV-programma’s als SPAM, Het Besluit, De Raadkamer, Peter Live, Villa Vanthilt, Mag ik u Kussen?, Vlaanderen Vakantieland, Scheire en de Schepping, Nonkel Mop, Het Jaaroverzicht Live, De Afspraak, Terug naar Eigen Land, Advocaat van de duivel, Absurdistan,,...

 

 

Teaser Eindejaarsconference 19
100% Cultuur Eindejaarsconference 19
Trailer Shut Your Face Book
100% Cultuur: reportage over Gelukzoeker
Verschil in huishouden uit Gelukzoeker (opgenomen in Nederland)
Vluchtelingen uit Gelukzoeker (opgenomen in Nederland)
Ronaldo uit Gelukzoeker (opgenomen in Nederland)
Weegschaal uit Gelukzoeker (opgenomen in Nederland)
Trailer "Van mij mag het"
ATV - Reportage "Van mij mag het"
"Van mij mag het", fragment
Plan België
Jobdiscriminatie
Wat scheelt er met de Hockey-journalist?
Bert Gabriëls - De Wetten van de Jungle

Comedy van het hoogste niveau (08/11/2014)

De standaard schrijft 4-sterren recensie "Van Mij Mag Het!"
"Deze man grossiert in taalkundige en filosofische spitsvondigheden en ondermijnt verwachtingspatronen. Bert Gabriëls houdt gedurende 90 minuten een verschroeiend tempo aan. Dit is comedy van het hoogste niveau."

 

'Vakwerk, zoals we dat stilaan gewend zijn van deze man.'
- (De Standaard)

'Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.'
- (De Morgen)

Over PECH:
'Voorlopig de beste Comedy Show van het seizoen!'
- (De Standaard, 2010)

Over Druk, druk, druk:
'Gabriëls' grappen behoren tot de beste die we de voorbije jaren gehoord hebben.' (...) 'Zijn timing is perfect: in korte monologen bouwt hij de spanning op, hij laat op het juiste moment een stilte vallen en haalt dan krachtig uit met keiharde clous.'
- (De Standaard)