Leden Login

Try-outs

Try-out “Van Peel Overleeft 2017”

VAN PEEL OVERLEEFT 2017
de eindejaarsconference

2017. De misnoegdheid grijpt vrolijk om zich heen. Amerika wordt geleid door een kwaaie cavia op een oranje leren zetel. Terreur teistert het oude continent. Maar dat kan de Belgen niet meer deren. Angst is even banaal geworden als files, staatshervormingen en graaiende politici. Tijd voor een feestje. Eén voor allen. Eén voor één!

De eindejaarsconference van Michael Van Peel, intussen een vaste waarde in de theaters als op radio en televisie, wordt traditioneel uitgezonden op oudejaarsavond.

 

Try-out "De ideale schoonzoon" + Vitalski

Na een leven lang te hebben rondgedobberd als een jolig vrijgezel, is de legendarische Don Vitalski, tot zijn eigen schrik, tamelijk plotseling een huisvader geworden met een vrouw, een garage en twee kinderen. “En dat terwijl,” zo zegt hij - “Ik eigenlijk maar één kind wilde - en twéé vrouwen.” Zijn kinderen zijn wel schatjes, maar als ze een nietjesmachine in handen krijgen, slaan ze hem posters van K3 in zijn rug. Zijn vrouw is fantastisch - maar juist daardoor wordt het Vitalski duidelijk dat ze hem bedriegt met andere mannen.

Try-out "Gelukzoeker"

Waar:

Zaal voor Sport en Spel
Tieltstraat 46A
8755 Ruiselede

Wanneer:

zaterdag 4 november 2017

Krochten en Bonkels

Waar:

Huiskamer Gudrun Vanderbeck
Wandelpad 4
2242 Pulderbos

Wanneer:

zaterdag 3 december 2016

Try-out "Gelukzoeker"

Waar: JH Zenith
Otterstraat 58
9200 Dendermonde
Wanneer:

vrijdag 31 maart 2017

Try-out "Gelukzoeker" + Bert Gabriëls

Bert Gabriëls maakte naam met programma's als Zonde van de Zendtijd en Advocaat van de Duivel, maar ook met de docureeks Terug naar Eigen land. Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk.

In z'n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.

Try-out “Gelukzoeker”

Waar: CC De Brug
Brugzavel 25C
9690 Kluisbergen
Wanneer:

zaterdag 20 mei 2017

Try-out “Gelukzoeker”

Waar:

Schouwburg Rex
RElaX (foyer)
Smallestraat 2
2400 Mol

Wanneer:

vrijdag 12 mei 2017

Try-out “Gelukzoeker”

Waar: Kasteel Hof ter Bist
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
Wanneer:

vrijdag 5 mei 2017

Try-out “Gelukzoeker”

Waar:

OC Rollegem
Tombroekstraat 2
8510 Rollegem

Wanneer:

zaterdag 1 april 2017

Pagina's