Leden Login

Over 123

Welkom bij 123 Comedy Club. Wij zijn als theaterbureau actief in Vlaanderen. Onze specialiteit is comedy

Als 17 jaar ondersteunen wij stand-up comedians, improvisatoren, cabaretiers, cartoonisten en comedyschrijvers op vlak van boekingen, promotie en administratie. 

Bent u een organisator op zoek naar een geschikte comedian of comedy show voor uw café, jeugdhuis, service club, festival, cultuurcentrum, vereniging of bedrijfsevent?
Dan zijn wij u graag van dienst.
Wij houden rekening met uw wensen en werken een of meerdere voorstellen voor u uit. Verder geven wij u ook de nodige tips voor het welslagen van het optreden en bieden wij indien gewenst ook promotionele ondersteuning.

Wij hebben het grootste aanbod aan comedytalent van Vlaanderen! 

Wij werken samen met zowel het kruim als de toekomst van de comedyscène. We hebben een goede band met zowel de comedians als met de vele managers die de belangen van bepaalde comedians behartigen. Hierdoor hebben wij het grootste aanbod aan comedians van Vlaanderen en kunt u via ons makkelijk een unieke show samenstellen met 1 partner met 1 contract en 1 factuur. Handig toch?

Wij hebben shows en comedians naar ieders smaak en portemonnee. Op deze site vindt u alle informatie over onze artiesten, shows en activiteiten. 

Bent u een comedyfan en wilt u meer info over onze comedians en waar en wanneer ze spelen dan kunt u terecht bij hun bio en in onze speelkalender. Hou ook onze facebookpagina in de gaten. Wilt u tickets voor de optredens van onze comedians neem dan contact op met de organisator van het optreden.