Leden Login

Han solo

Han solo, Han Coucke
Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Korte acts
Stand-up comedy

Vind Han solo op:

 
TRY-OUT "Han & Grietje"

Met deze voorstelling vieren ze hun 20 jarige vriendschap. Ze studeerden samen aan de toneelschool waar 1 theaterkus hun nog steeds in de war brengt. Hij kreeg later het peterschap van haar kind. Zij krijgt jaarlijks courgetten uit zijn eigen moestuintje. Nu vormen ze samen het eerste gemengde humoristische duo van Vlaanderen. Een vrouw die grappig is, een man die huilt. Alle zekerheden vallen weg, genderneutraal is de nieuwe norm. Een vat vol verhalen en vele ervaringen later zijn deze 2 niet te benauwd om het vuur aan elkaars schenen te leggen. Powercabaret met humoristische dialogen gebracht aan een verschroeiend tempo met veel kracht en dynamiek.

 

Korte act

Han solo kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Han solo? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

Bedrijfsoptreden

Han solo speelt graag voor bedrijven, overheden, diensten,... Dit zijn de mogelijkheden:

Standaard act: 
Han brengt een act waarbij hij zelf beslist waarover hij het heeft.

Avondvullende show: 
Han kan, afhankelijk van de technische voorzieningen, ook zijn volledige theatershow brengen.

Heeft u interesse in een bedrijfsact door Han solo? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten binnen uw bedrijf niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Waar: OC De Looierij
Dekkersweg 4
9308 Gijzegem
Wanneer: zaterdag 2 februari 2019
Aanvang: 20u00
Duur: 80 à 90 min
Info & tickets: www.kwbgijzegem.be 
Met: : Han solo

Han solo is een typetje dat gespeeld wordt door Han Coucke. Han is freelance acteur en maakte vroeger deel uit van het cabaretduo Gino Sancti. Hij toerde al rond met zijn solo programma's ‘Racist’, 'Multikul', 'Han Solo Bedankt!' en 'Kloenke'. Momenteel werkt hij aan een nieuwe voorstelling, 'Jubilee'. Hij is de politieke stand-upper die een uppercut toebrengt aan alles wat naar extremisme ruikt!

Comedy Casino
Reyers Laat
Essevee