Leden Login

William Boeva

Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Korte acts

Vind William Boeva op:

 
Korte act

William Boeva kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door William? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

Bedrijfsoptreden

William Boeva speelt graag voor bedrijven, overheden, diensten,... Dit zijn de mogelijkheden:

Standaard act: 
William brengt een act waarbij hij zelf beslist waarover hij het heeft.

Avondvullende show: 
William kan, afhankelijk van de technische voorzieningen, ook zijn volledige theatershow brengen.

Heeft u interesse in een bedrijfsact door William Boeva? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten binnen uw bedrijf niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

William Boeva studeerde rechten voor het comedy-virus hem te pakken kreeg. Zo zouden we dit verhaal ook kunnen beginnen. Het waren alleszins de eerste woorden in het eerste interview dat Boeva ooit gaf, amper tien minuten nadat hij lichtjes beduusd de eerste prijs van de 123 Comedy Award in ontvangst had genomen uit de handen van juryvoorzitter Bert Kruismans. Sindsdien ging het snel.

Hij was een van de uitblinkers van 'Get Up Stand Up', een initiatief van de provincie Antwerpen om jong comedytalent in de schijnwerpers te plaatsen. Hij won de publieksprijs van de Culture Comedy Award 2010. Daar is in 2012 de terechte overwinning van Humo's Comedy Cup bijgekomen.

Ondertussen is hij niet meer uit de media weg te slaan en was hij o.a te gast in De Kruitfabriek en Scheire en de Schepping op VIER en De Zoete Inval op Radio 2. 

Megalomaan - Debielen
Megalomaan - Dwerg
Megalomaan - Pseudo
Megalomaan - Bakker
Comedy Casino
Sean Late Night
TV Limburg