Leden Login

Steven Goegebeur

Steven Goegebeur, Foute Vrienden
Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Korte acts
Presentatoren/moderatoren
Stand-up comedy

Vind Steven Goegebeur op:

 
Korte act

Steven Goegebeur kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Steven? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

Bedrijfsoptreden

Steven Goegebeur speelt graag voor bedrijven, overheden, diensten,... Dit zijn de mogelijkheden:

Standaard act: 
Steven brengt een act waarbij hij zelf beslist waarover hij het heeft.

Presentator, moderator:
Steven praat uw event aan elkaar of modereert uw debat.

Avondvullende show: 
Steven kan, afhankelijk van de technische voorzieningen, ook zijn volledige theatershow brengen.

Heeft u interesse in een bedrijfsact door Steven Goegebeur? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten binnen uw bedrijf niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Waar:

Feesttent
Brugstraat 3
9080 Lochristi-Beervelde

Wanneer:

zaterdag 1 juli 2017

Aanvang: 21u30
Duur: 60 min.
Info & tickets:

0477/379 368   //   marnixbraeckman@telenet.be

Waar:

Parochiezaal Elingen
Zwarte Molenstraat 25
1671 Elingen

Wanneer:

vrijdag 1 september 2017

Aanvang: 20u30
Duur: 90 min.
Info & tickets:

www.feestelingen.be   //   feestelingen@gmail.com

Waar:

Parochielzaal Geel Punt
Antwerpseweg 139
2440 Geel

Wanneer:

zaterdag 16 september 2017

Aanvang: 20u00
Duur: 60 min.
Info & tickets:

lg@geelpunt.be

Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’ Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

Steven is van opleiding leraar wetenschappen (wiskunde, biologie, chemie), een job die hij steeds met veel passie uitoefende. 

Eind 2007 Goegebeurs grote comedy-avontuur. In het seizoen 2011-2012 voelde Steven aan dat de tijd rijp was om met een eigen avondvullende voorstelling op tournee te gaan en zette hij zijn onderwijscarrière in de wachtkamer. De commentaren over deze eerste comedyvoorstelling ‘De geknipte man’ waren lovend. De aanvragen bleven binnenstromen. Op 26 november 2014, exact drie jaar na de première van zijn eerste show, bracht Steven ‘Man van de wereld’ voor het eerst op de planken. De inspanningen van de voorbije maanden werden beloond met 4 sterren in de Standaard en een uitverkochte tournee.

Verder werd Steven door zender 2BE als één van de vier ‘Foute vrienden’ voorgesteld aan hun kijkers. Ook hier bewijst hij dat improviseren, gevat en grappig reageren één van zijn troeven is. ‘Foute vrienden’ was een groot succes en kreeg dan ook een tweede seizoen. Steven deed een opgemerkte passage tijdens ‘Een Laatste Groet’, ‘Grote ster, kleine ster’, In ‘De keuken van Sofie’, ‘Met de deur in huis’, 'Is er wifi in Tahiti' en 'Beste vrienden'.

Foute Vrienden
Foute Vrienden
40 jaar cultuurcentra en gemeenschapscentra

Steven Goegebeur is de Wayne Rooney van de comedy. Net als de spits van Manchester United is hij een publiekspeler, speelt hij kort op de bal, gaat hij recht op doel af en wil hij scoren. (Raf Coppens tijdens Humo’s Comedy Cup 2009)

Een uniek talent in de hedendaagse comedy is Steven Goegebeur. Met zijn oprechtheid steekt hij met kop en nek boven de anderen uit. Waar veel comedians agressief, dwangmatig en ongezellig zijn, blinkt Goegebeur uit in zijn knuffelgehalte. Hij heeft een zeer aangename, vlotte babbel en vooral brengt hij, simpelweg, steengoede humor. Zelfs een publiek dat niet met Goegebeur vertrouwd is, ligt na een paar minuten al dubbel van het lachen. Zijn grappen zijn universeel, voor jong en oud, slim en dom. Geen al te hoogdravende kritieken op actualiteit of politiek, maar vooral herkenbare verhaaltjes uit het alledaagse leven, krankzinnige grootvaders, pijnlijke geslachtsoperaties en griezelige verpleegsters. Een mens naar mijn hart. Een van de weinigen die de mode zullen overleven. (Vitalski, meester verteller 2011)