Peter Kluppels

Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Korte acts
Stand-up comedy

Vind Peter Kluppels op:

 
Uit De Hoogte

Peter Kluppels deed al menig comedy hart sneller slaan. Sinds jaar en dag is hij actief in het landschap van de stand-upcomedy. Met zijn geraffineerde grappen en bijzondere fysieke verschijning is de hilariteit nooit ver weg. In het van theaterseizoen 2024-2025 toert hij met zijn nieuwe show “vanuit de hoogte”.

In zijn nieuwe vol-avondshow bekijkt hij het leven vanop een afstand; vanuit de hoogte. De voorbije maanden schreef Peter als op waarover hij twijfels had. Met zijn eigenzinnige aanpak neemt hij het publiek op een komische manier mee in deze gedachtengang. Peter Kluppels: stand-up comedy in zijn meest pure vorm!

“Uit de hoogte” is nu te boeken voor try-out en shows.

Theaterseizoen 2023-2024: Try-out (voorprogramma + Peter Kluppels)

Peter Kluppels doet menig comedy hart sneller slaan.  Met geraffineerde grappen en een bijzondere fysieke verschijning is de hilariteit nooit ver weg. Zijn eigenzinnige aanpak maakte van hem al finalist van humo's comedy cup en begrijpelijk verliezer van andere wedstrijden. Meneer Kluppels® is in gelijke mate: kaal, harig, innemend en afstandelijk.  Wanneer hij niet op het podium staat, eet hij hoogstwaarschijnlijk yoghurt terwijl hij wild om zich heen ambtenaart. 

Peter Kluppels @ The Joker