Over 123

Welkom bij 123 Comedy Club. Wij zijn als theaterbureau actief in Vlaanderen. Onze specialiteit is comedy. 

Sinds 1 april 2001 ondersteunen wij stand-up comedians, improvisatoren, cabaretiers, ... op vlak van boekingen, promotie en administratie. 

Bent u een organisator op zoek naar een geschikte comedian of comedy show voor uw service club, festival, cultuurcentrum, vereniging of bedrijf?
Dan zijn wij u graag van dienst. Wij houden rekening met uw wensen en werken een of meerdere voorstellen voor u uit.Verder geven wij u ook de nodige tips voor het welslagen van het optreden.

Wij hebben het grootste aanbod aan comedytalent van Vlaanderen! 

Wij werken samen met zowel het kruim als de toekomst van de comedyscène. We hebben een goede band met zowel de comedians als met de vele managers die de belangen van bepaalde comedians behartigen. Hierdoor hebben wij het grootste aanbod aan comedians van Vlaanderen en kunt u via ons makkelijk een unieke show samenstellen met 1 partner met 1 contract en 1 factuur. Handig toch?

Wij hebben comedians naar bijna ieders smaak en portemonnee. Op deze site vindt u alle informatie over onze artiesten, shows en activiteiten. 

Bent u een comedyfan en wilt u meer info over onze comedians en waar en wanneer ze spelen dan kunt u terecht bij hun bio en in onze speelkalender. Hou ook onze facebookpagina in de gaten. Wilt u tickets voor de optredens van onze comedians neem dan contact op met de organisator van het optreden.

De oprichter van en stuwende kracht achter 123 Comedy Club is Stef Vanpoucke. Hij is van alle markten thuis. Als stand-up comedian stond hij 3 x in de finale van Humo's Comedy Cup en trad hij op in London, Edinburgh, Amsterdam en Toronto. Als publieksopwarmer en grappenleverancier werkte hij o.a. mee aan De Rechtvaardige Rechters, Comedy Casino Cup en De Raadkamer. Als scenarist wordt hij vaak gevraagd door Studio 100 en schreef zo mee aan o.a Hallo K3, Prinsessia, Lolly Lobroek, Samenson & Gert Zomerpret. Als impro comedian is hij ondertussen 22 jaar actief en maakt hij deel uit van De Nonsens Alliantie. Als coach en comedy promotor stond hij mee aan de wieg van de carrières van Philippe Geubels, Michael Van Peel, William Boeva, Bert Gabrëls, Jens Dendoncker, Lukas Lelie, Steven Mahieu, Amelie Albrecht,...