Kamagurka

Kamagurka
Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Stand-up comedy

Vind Kamagurka op:

 
Bedrijfsoptreden

Kamagurka speelt regelmatig voor bedrijven, overheden, diensten,... 

Standaard act: 
Kamagurka brengt een act waarbij hij zelf beslist waarover hij het heeft. Dit kan een korte act zijn van 30 min tot een volledige avond van 90 min.

Heeft u interesse in een bedrijfsact door Kamagurka? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten binnen uw bedrijf niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

REFERENTIES

Voor het personeelsfeest van Stadsbestuur Oostende vonden we in Kamagurka een prima entertainer! Hij speelde perfect in op het aanwezige publiek, betrok hen bij zijn optreden en speelde in op de eigenheid van de groep. Het optreden werd dan ook erg gesmaakt door onze personeelsleden en de grappen gonsen nog na in de wandelgangen.

- Marijke Mahieu, Stadsbestuur Oostende

Korte act

Kamagurka kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Kamagurka? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Waar: Parochiaal centrum Burst
Kerkstraat 2, 9420 Burst
Wanneer: 30 juni 2024
Aanvang: 10.45 u
Duur: 60 minuten
Info & tickets: Davidfonds Burst
Met: : Kamagurka

Kamagurka (Luc Zeebroek) werd in 1956 aan de Belgische kust geboren. Hij studeerde aan het KASK in Gent maar stopte daarmee vòòr zijn eindexamen. Hij begon te werken als cartoonist bij HUMO en vergaarde daar vlug roem mee. Kamagurka publiceert in verscheidene tijdschriften en kranten van Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland, Oostenrijk, USA en vele andere.

Hij deed verschillende shows op de Belgische en Nederlandse televisie, had een radioshow samen met Herr Seele (zijn levenslange metgezel) op Studio Brussel, en treedt het ganse jaar door op in Nederland en België. Hij schreef ook een kindersprookje en twee toneelstukken die werden opgevoerd bij NTGent. Kamagurka heeft meer dan 25 stripboeken uitgebracht, van Bert en Bobje tot Cowboy Henk. Als schilder heeft hij ook reeds geëxposeerd in verscheidene galerijen in Nederland en België.

Tussen 2011 en 2014 toerde Kamagurka door heel Nederland en Vlaanderen met zijn vorige theatervoorstelling, SPROOK. Nu speelt Kamagurka zijn meest recente voorstelling, #HAHAHA.

Kamagurka - 100% Cultuur
Trailer - Kamagurka speelt "SPROOK"
Reportage Kamagurka, Parade van de Idee in Eindhoven

Quotes en recensies:

"Ik ben er hardnekkig aan verslaafd om de mensen te laten zien hoe absurd deze wereld is. Humor is daarvoor een fantastisch middel. Daarmee kun je zware dingen op een lichte manier brengen"
- Kamagurka zelf

"Als tekenaar, schilder, schrijver en performer put Kamagurka uit een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken."
- NRC Handelsblad, recensie Sprook