Katastroof

Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Katastroof - De Serjeuzen Toer

Katastroof duikt serieus de theaters in. 

In een verrassende wending van hun gebruikelijke hilarische en ongepolijste stijl, heeft de legendarische muziekgroep Katastroof besloten om de serieuze toer op te gaan met hun nieuwste theaterproductie. In deze voorstelling, waarin de minder bekende, maar daarom niet minder briljante nummers van de band centraal staan, worden fans getrakteerd op een unieke ervaring.

Samen met de charismatische Stefan Laenen, die als een verhalenverteller het geheel aan elkaar praat, wordt het podium omgetoverd tot een levendige caféscene. Hierin komt de typische sfeer van een lokaal café tot leven, en worden de onbekendere pareltjes van Katastroof ten gehore gebracht, sommige zelfs voor het eerst live opgevoerd.

De voorstelling vormt een hartverwarmende ode aan het lokale cafétje, een plek waar het leven in al zijn facetten zich ontvouwt. Het publiek wordt meegenomen op een reis doorheen de melodieën en teksten van Katastroof, aangevuld met pakkende anekdotes die diep geworteld zijn in de cafécultuur. Het is een unieke kans om de band te zien schitteren in een meer ingetogen, maar daarom niet minder krachtige setting.

De thema's die in deze bijzondere voorstelling aan bod komen, zijn alledaagse onderwerpen die resoneren met het publiek. Eenzaamheid, liefde, vriendschap en nostalgie worden op een indrukwekkende manier verkend. Kortom, Katastroof bewijst met deze theaterproductie dat ze niet alleen meesters zijn in het brengen van vrolijke deuntjes en humoristische teksten, maar ook in staat zijn om het publiek te raken met hun meer introspectieve kant. Een avond vol emotie, muzikaliteit en herkenning wacht het publiek, terwijl Katastroof met trots een nieuwe bladzijde toevoegt aan hun rijke repertoire.

Katastroof is een Vlaamse muziekgroep uit het Antwerpse. Hun reportoire, gezongen in het Antwerps, bestaat uit drinkliederen en protestsongs. Hun teksten zitten vol humor en sarcasme. Sommige ballades zijn ook zeer ernstig. 

De groep is actief sinds 1977 en bekend van: Ikkekannekik, Zuipen, Met De Wijven Niks As Last, De Paterkesdans, De Man Is Minderwaardig....

>> Bekijk zeker de nieuwe theatertoer van Katastroof bij het tabblad 'aanbod'. 

Katastroof
Katastroof