Erhan Demirci

Vakgebieden: 
Avondvullende shows
Bedrijfsoptredens
Korte acts
MC’s
Presentatoren/moderatoren
Stand-up comedy

Vind Erhan Demirci op:

 
Korte act

Erhan Demirci kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Erhan? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

Bedrijfsoptreden

 

Erhan Demirci speelt graag voor bedrijven, overheden, diensten,... Dit zijn de mogelijkheden:

Standaard act: 
Erhan brengt een act waarbij hij zelf beslist waarover hij het heeft.

Presentator, moderator: 
Erhan praat uw event aan elkaar of modereert uw debat.

Heeft u interesse in een bedrijfsact door Erhan Demirci? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten binnen uw bedrijf niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Waar: Jeugdhuis Plug- In
Diestersteenweg 152
3970 Leopoldsburg
Wanneer woensdag 16 oktober 2024
Aanvang: 20.00 u
Duur: 20' + 60'
Info & tickets: wordt bekendgemaakt via
de facebookpagina JH Plug-In

Als zoon van een Turkse mijnwerker experimenteerde Erhan met comedy tijdens zijn studentenjaren. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde De Standaard en Erhan loste die verwachting meteen in. De voorbije jaren toerde hij met het comedycollectief Hakims of Comedy en deed zo menig cultureel centrum in zowel Vlaanderen als Nederland aan.

In zijn eigen stand-up optredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp - zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel nog in het minst. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert deze comedian des te meer.

Samen met Han Coucke trok Erhan de theaters in als support act van de show "Han Solo Bedankt!".  Daarnaast zal u hem ongetwijfeld als stand-up comedian én als presentator/MC opmerken in talloze line-up shows binnen het comedycircuit.

Eind 2016 ging Erhan in première met zijn eerste avondvullende show, 'Komt goed!'. In 2018 volgde 'Wa make', en sinds 2021 toert hij doorheen Vlaanderen met zijn nieuwste show.

TV Limburg