Jan-Bart De Muelenaere

Jan-Bart De Muelenaere
Vakgebieden: 
Bedrijfsoptredens
Impro Comedy
Korte acts
MC’s
Stand-up comedy

Vind Jan-Bart De Muelenaere op:

 
Comedy op maat

Jan-Bart De Muelenaere kan indien gewenst ook rekening houden met een bepaald thema, onderwerp of een specifieke doelgroep. Laat het wel ruim (min. 1 maand) op voorhand weten, want maatwerk vraagt extra voorbereiding.

Korte act

Jan-Bart De Muelenaere kan ook geboekt worden voor korte acts, dit kan solo of in combinatie met andere comedians.

Heeft u interesse in een korte act door Jan-Bart? Vul de prijsaanvraag zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u geheel vrijblijvend een offerte. 

Optimale speelomstandigheden zijn een absolute vereiste voor een geslaagd optreden. Onze algemene speelvoorwaarden helpen u alvast een stap vooruit. Aarzel niet ons te contacteren indien bepaalde vereisten niet haalbaar zijn, wij zoeken samen met u graag naar een oplossing.

Klik hier voor de algemene speelwaarden.

Op 29 september 1980 zag Jan-Bart in het Stedelijk Ziekenhuis te Roeselare het levenslicht. Helaas kregen zijn ouders geen gebruiksaanwijzing meegeleverd. Hij was de jongste van twee kinderen, maar stond er in zijn eentje voor in dat alle eventuele plannen voor een derde kind spoedig werden opgeborgen.

In 2007 begon Jan-Bart met comedy en won kort na zijn debuut 2 comedy-wedstrijden. Wekelijks deelt hij de planken als voorprogramma of act met de grote namen in het comedycircuit. Hij is een ervaren en gewaardeerd MC en is tevens één van de vaste presentatoren op De Paulusfeesten in Oostende. Daarnaast is hij improvisatiespeler en maakt hij deel uit van het improvisatiegezelschap De Nonsens Alliantie.

Buiten zijn publieke optredens, werkt Jan-Bart achter de schermen mee aan een uitgebreid aantal radio- en tv-programma’s. Zo verzorgde hij reeds de publieksopwarming voor o.a. Extra Time (Canvas), Diabo (Canvas), WK 2014 (Canvas), Canvascrack (Canvas) en Beste Kijkers (VTM) en schreef hij o.a. voor De Raadkamer (Radio 2),  De Kazakkendraaiers (Eén), BRT2 (Radio 2), Tegen De Sterren Op (VTM), De Slimste Mens ter Wereld (Play4), Vroeger of Later (Eén), Familieraad (VTM) en Lijst Debecker (Canvas). Tevens is hij humoristisch columnist en verschijnt hij maandelijks in Officieel PlayStation Magazine (Sanoma).

Zonde van de zendtijd
JOEkes Live